P81

شستشوی صحیح میوه جات برای کاهش ریسک ابتلا به کرونا ویروس ۱۹

یکی از دغدغه های مادران خانه دار و خانواده های پر فرزند،‌نحوه ی ضد عفونی نمودن میوه جات و سبزیجات و شیوه ی نگهداری آن است و به همین دلیل هیئت تحریریه ی پایگاه اطلاع رسانی کرونا ویروس ۱۹ اقدام به تهیه ی پروتکل استاندارد جهانی و پیشنهادی توسط متخصصین نموده است.

در هنگام خرید و ضدعفونی‌کردن میوه و سبزیجات به نکات زیر توجه کنید

میوه و سبزیجاتی را که ظاهری سالم و بدون پوسیدگی دارند، برای خرید انتخاب کنید.

به اندازه مصرف چند روزه خرید کنید. از قراردادن میوه و سبزی نشسته در یخچال بپرهیزید.

جهت ضدعفونی‌کردن میوه و سبزیجات ابتدا دست‌های خود را به‌صورت صحیح با آب‌وصابون بشویید، سپس به‌ترتیب زیر عمل کنید:

ضایعات اضافی و گل را از روی میوه و سبزیجات جدا کنید.

یک تا سه قطره مایع ظرفشویی را در هر یک لیتر آب بریزید و میوه و سبزیجات را به مدت ۲ الی ۵ دقیقه در این محلول قرار دهید. تا حد امکان از ظرف یا تشت جداگانه برای شستشو استفاده کنید.

میوه‌ها و سبزیجات را آبکشی کرده و در صورت صلاحدید می‌توانید آن‌ها در محلول‌های گندزدای مخصوص میوه و سبزیجات قرار دهید (مدت زمان باقی‌ماندن در این محلول‌ها بر روی برچسب محصول درج شده است) .

میوه‌ها و سبزیجات را به‌خوبی آبکشی نموده و در سبد مخصوص قرار دهید.

تا حد امکان از مصرف میوه با پوست دوری کنید.

پس از خردکردن میوه و سبزی آن‌ها را در ظروف دَربسته در یخچال قرار دهید.

بیشتر بخوانید  چگونه ماسک مصرف شده را دور بیندازیم تا ریسک ابتلا به کرونا ویروس ۱۹ در آن ایمن باشد؟‌
error: Content is protected !!

Select at least 2 products
to compare