
شستشوی صحیح میوه جات برای کاهش ریسک ابتلا به کرونا ویروس ۱۹
یکی از دغدغه های مادران خانه دار و خانواده های پر فرزند،نحوه ی ضد عفونی نمودن میوه جات و سبزیجات و شیوه ی نگهداری آن است و به همین دلیل هیئت تحریریه ی پایگاه اطلاع رسانی کرونا ویروس ۱۹ اقدام به تهیه ی پروتکل استاندارد جهانی و پیشنهادی توسط متخصصین نموده است.
در هنگام خرید و ضدعفونیکردن میوه و سبزیجات به نکات زیر توجه کنید
میوه و سبزیجاتی را که ظاهری سالم و بدون پوسیدگی دارند، برای خرید انتخاب کنید.
به اندازه مصرف چند روزه خرید کنید. از قراردادن میوه و سبزی نشسته در یخچال بپرهیزید.
جهت ضدعفونیکردن میوه و سبزیجات ابتدا دستهای خود را بهصورت صحیح با آبوصابون بشویید، سپس بهترتیب زیر عمل کنید:
ضایعات اضافی و گل را از روی میوه و سبزیجات جدا کنید.
یک تا سه قطره مایع ظرفشویی را در هر یک لیتر آب بریزید و میوه و سبزیجات را به مدت ۲ الی ۵ دقیقه در این محلول قرار دهید. تا حد امکان از ظرف یا تشت جداگانه برای شستشو استفاده کنید.
میوهها و سبزیجات را آبکشی کرده و در صورت صلاحدید میتوانید آنها در محلولهای گندزدای مخصوص میوه و سبزیجات قرار دهید (مدت زمان باقیماندن در این محلولها بر روی برچسب محصول درج شده است) .
میوهها و سبزیجات را بهخوبی آبکشی نموده و در سبد مخصوص قرار دهید.
تا حد امکان از مصرف میوه با پوست دوری کنید.
پس از خردکردن میوه و سبزی آنها را در ظروف دَربسته در یخچال قرار دهید.