مراحل خشک کردن و پاکش گل زعفرانهای خارج از فصل گل

مراحل خشک کردن و پاکش گل زعفرانهای خارج از فصل گل, شبکه ی بیوتکنولوژی نصر: بیوتکنولوژي، بیوانفورماتیک، دارو، واکسن، پروتئین

خشک کردن:
برای خشک کردن گل باید زیرش کیسه ها متری مناسب تهیه و بعد گل ها رو بریزد روی کیسه، خوب پهنشون کنید، زیاد رو هم نباشه برای گرم کردن فضا هم یه بخاری فن دار سریعتر خشک میکنه.

جمع کردن گلها:
به جهت خشک بودن گلها و کمتر صدمه دیدن باید گلها رو بدون فشار در کارتن قرار داد و در جای خنک و بدون رطوبت نگهداری کرد.

پاکش گلها خشک زعفران:
دو روش وجود داره:
۱-یک روش که تو الک میریزن و طی چند مرحله جابجایی گل، کلاله قرمز رو از گلبرگها و پرچم ها و ریشه جدا میکنند اما در این حالت زیاد نرم میشه و برای فروش به مشکل میخورید، این روش رو افراد باتجربه انجام میدن چرا که کلاله زعفرون نرم میشه باید وارد باشه کسی که این کارو میکنه…

۲-یک روش دیگم هست که گل خشک رو موقع پاکش با اسپری نم میزنند و لای پارچه قرار میدهند تا رطوبت بگیره که موقع پاک کردن کلاله نرم نشه این روش زمان بر هست ولی خیلی از روش قبلی بهتره هم کیفیت زعفران حفظ میشه و هم نرم نمیشه، با این روش هم میتونید نگین پاکش کنید هم به صورت پوشال.
نکته مهم اینکه باید به نسبت که فرد میتونه پاک کنه کم کم رطوبت داد!

error: Content is protected !!
X