زعفران برای درمان ام اس

محققان اعلام کردند این بررسی نقش زعفران در بهبود افسردگی و نیز بیماری پی ام اس را اثبات می کندبا این حال اعلام شده است این بررسی در زمینه نقش زعفران در درمان پی ام اس مقدماتی است و برای تایید این یافته ها باید تحقیقات گسترده تر و طولانی تری صورت گیرد.به گزارش سایت اینترنتی ایمپوروو ام .اس واکینگ، آنها می گویند:ما در زعفران ماده ای موسوم به «کروسین» را شناسایی کرده ایم که از سلول های مغزی در محیط کشت آزمایشگاهی و سایر مدل های مبتلا به ام اس، محافظت می کند. این ماده در واقع از آسیب دیدن سلول هایی که غلاف میلین را در مغز تولید می کنند، جلوگیری می نماید. میلین لایه ای است که مانند عایقی محافظ در اطراف نورون ها (سلول های مغزی) عمل می کند.بر اساس یافته های محققان، مصرف زعفران که حاوی کروسین است، می تواند تورم و فشار سلولی را که منجر به از بین رفتن عایق و تصلب شرائین در مغز می شود را تا حد زیادی کاهش دهد.ماده درمانگر زعفران که کروسین نام دارد در حفاظت از سلولهای مغزی نقش دارد و مانع آسیب به سلولهای مغزی می شود که چربی تولید می کنند. چربی تولیدی در سلولهای مغز، همانند عایق و روکش در اطراف اعصاب مغز عمل می کند. در بیماری ام اس، به دلیل تورم سلولهای مغزی این عایق محافظتی از بین می رود.قرص کروسینا با منشاء زعفران به همت دکتر سید احمد مهاجری عضو هیات علمی گروه فارماکودینامی و سم شناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب شرکت دانش بنیان «پویش داروی سینا» طراحی و ساخته شده و پس از طی مراحل تایید و تست های بالینی و آزمایشگاهی به مرحله تولید رسیده است . در مرحله نخست 20 هزار قرص کروسینا در سطح داروخانه های مشهد توزیع شده است.عضو هیات علمی گروه فارماکودینامی و سم شناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه کروسین بعنوان یک دکتر سید احمد مهاجری در خصوص این داروی منحصر به فرد گفت:قرص کروسینا حاوی ماده موثره کروسین (crocin) ، مهمترین جزء فعال در زعفران است که برای اولین بار تولید شده و مطالعات بالینی مختلف که در گذشته و حال بر روی زعفران و کروسین انجام شده خواص درمانی متعددی را برای این دارو به اثبات رسانده است ..

error: Content is protected !!
X