دستور پخت برنج زعفرانی

مواد لازم برای تهیه‌ی برنج زعفرانی:

– رشته‌های زعفران به میزان لازم
– ۲ قاشق غذاخوری کره
– هل، میخک و دارچین به میزان لازم
– ۱ پیاز کوچک خرد شده
– ۱ فنجان برنج سفید خام، بلند و شسته نشده
– ۱ قاشق چایخوری نمک
– ۲ فنجان آب جوش

روش تهیه:

– رشته‌های زعفران را در دو قاشق چایخوری آب جوش خیس بگذارید.
– کره را در یک ظرف کوچک و روی حرارت متوسط ذوب کنید.
– هل، میخک، و دارچین را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه مواد را تفت بدهید، و مدام هم بزنید.
– پیاز را اضافه کنید و باز هم مدتی تفت بدهید.
– برنج را با باقی مواد و روی حرارت کم مخلوط کنید.
– اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بجوشد و در عین حال به طور مداوم هم بزنید.
– آب جوش را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
– در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید برنج تا زمانی که مایع به طور کامل جذب شود، بپزد. آماده شدن این غذا حدود ۴۰ دقیقه طول خواهد کشید.

error: Content is protected !!
X