عسل و زعفران هرکدام خواص درمانی ویژه ای برای انسان دارند و از محصولات پر طرفدار بازار هستند. هر یک از این محصولات به تنهایی خواص فوق العاده ای دارند اما زمانی که صحبت از ترکیب عسل و زعفران می شود یعنی خواص عسل و زعفران با یکدیگر یک منبع انرژی و گنجینه ای از فواید برای بدن را می سازد. ما در این مقاله ابتدا به تعریف عسل و زعفران و خواص کلی آنها می پردازیم و سپس ترکیب عسل و زعفران و خواص آن را برای شما خواهیم گفت
عسل چیست؟
عسل از ماده شیرینی که توسط زنبوران عسل از شهد گل های گیاهان جمع آوری شده و پس از تغییرات لازم در سلولهای مومی شان های کندو ذخیره می گردد.
تعریف جامع تر عسل که در سال ۱۹۰۶ در آمریکا ارائه شده عبارت است از: ترشح مواد قندی درختان و شهد گل گیاهان که توسط زنبوران عسل جمع آوری، تغییر یافته و درون سلول های قاب ذخیره می شود.
انواع عسل با توجه به شهد گیاهی زنبور عسل از آن عسل می سازد متفاوت است و به همین خاطر عسل انواع مختلفی دارد مانند عسل سیاهدانه، عسل رازیانه، عسل آویشن، عسل زرشک، عسل مریم گلی، عسل گون، عسل مرکبات، عسل چند گیاه و …
عسل و زعفران
عسل و زعفران مخلوطی از عسل طبیعی با مقدار مناسبی از زعفران خرد شده که طعم و عطری خیلی عالی به محصول داده است. عسل و زعفران، ترکیبی است هنرمندانه از عسل کاملاً طبیعی با زعفران درجهیک خردشده؛ که محصولی بسیار خوشرنگ و خوش عطر را ایجاد میکند و رشتههای خردشده زعفران داخل عسل علاوه بر چشمنوازی، نشاندهنده زعفران داخل آن است. این محصول بسیار خوشطعم و عطر بوده و خواص درمانی زعفران که از گیاهان دارویی مؤثر میباشد به ویژگان عسل اضافه شده است.
عسل زعفرانی از بهترین نوع عسل طبیعی و بهترین گونه ها زعفران ایرانی تهیهشده است. مصرف این فرآورده بهصورت عادی برای ناشتایی و یا عصرانه به اتفاق با نان و کره پیشنهاد میشود. ویژگان درمانی این دو خوراکی در کنارهم ” بمب انرژی ” برای شما خواهد بود.
.