خواص درمانی و خوراکی گل زعفران

استفاده از زعفران به سال ها پیش بازمی‌گردد. گلبرگ های بنفش زعفران سرشار از مواد موردنیاز بدن هستند و انواع مواد معدنی را در خود جای داده‌اند. چین یکی از طرفداران بزرگ گلبرگ های زعفران است زیرا خاصیت زعفران را نهفته در گلبرگ آن می‌داند

دم کرده گلبرگ زعفران بسیاری از امراض را رفع می‌کند. گلبرگ های این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان هستند که از بدن در مقابل رادیکال های آزاد محافظت می‌کنند. تا امروز گلبرگ ها دور ریخته می‌شدند اما در تکنولوژی جدید از گلبرگ زعفران در بسیاری از صنایع استفاده می‌کنند. باید دانست خواص گلبرگ زعفران به اندازه کلاله های آن است. گلبرگ های بنفش زعفران خاصیت دارویی و بهداشتی دارند. بهره دیگر گل زعفران در صنعت رنگرزی برای فرش و لباس است. در صنعت غذایی گلبرگ ها را به‌عنوان رنگ خوراکی استفاده می‌کنند. با شناخت خواص گلبرگ زعفران، صادرات این گیاه رونق بیشتری پیدا کرده است

گلبرگ های خوش رنگ و مغذی زعفران در سفره های ایرانی جایگاه بالایی دارند. از این گل زعفران منحصر به فرد برای تهیه مربا استفاده می‌شود. گلبرگ های زعفران مزه خاصی به مربا می‌دهد. برای طعم دهندگی بهتر می‌توان گلبرگ ها را همراه با زعفران دم کرده استفاده نمود. رنگ و بوی مربای گلبرگ زعفران زبانزد است. شربت زعفران نیز یکی از خوراکی های بی نظیر بهره گرفته شده از زعفران است که طعم مربا را به خوبی تغییر می‌دهد. هم اکنون این مربا درحال آماده سازی برای رسیدن به تولیدانبوه است. .

گل زعفران که خواصی بی‌نظیر دارد امروزه درتولید رنگ های خوراکی استفاده می‌شوند. گلبرگ زعفران دارای خاصیت ضدآنتی اکسیدان، ضد سرطان، کاهنده فشارخون و درمانگر افسردگی است. خواص گلبرگ زعفران مشابه با سایر قسمت های آن است از این رو می‌توان آن را جایگزین خوبی برای ادویه زعفران دانست. رنگ خوراکی در دو نوع پودری و مایع ارائه می‌شود. استفاده دیگر گل زعفران در صنایع بهداشتی و مراقبت از پوست است. گلبرگ زعفران به دلیل ناشناخته بودن خواص آن، قیمت پایین تری نسبت به کلاله دارد.


error: Content is protected !!
X