ارزش غذایی زعفران

یک قاشق غذاخوری زعفران (دو گرم) حاوی موارد زیر است:

– ۶ کالری
– ۱.۳ گرم کربوهیدرات
– ۰.۲ گرم پروتئین
– ۰.۱ گرم چربی
– ۰.۱ گرم فیبر
– ۰.۶ میلی‌گرم منگنز (۲۸ درصد از مقدار توصیه شده‌ی روزانه)
– ۱.۶ میلی‌گرم ویتامین C (سی) (۳ درصد از مقدار توصیه شده‌ی روزانه)
– ۵.۳ میلی‌گرم منیزیم (۱ درصد از مقدار توصیه شده‌ی روزانه)
– ۰.۲ میلی‌گرم آهن (۱ درصد از مقدار توصیه شده‌ی روزانه)
– ۵ میلی‌گرم فسفر (۱ درصد از مقدار توصیه شده‌ی روزانه)
– ۳۴.۵ میلی‌گرم پتاسیم (۱ درصد از مقدار توصیه شده‌ی روزانه)

error: Content is protected !!
X